Lid worden

Voordelen lid worden

Tegenwoordig is het mogelijk om ook zonder lid te zijn van een vereniging te starten bij officiële KNHS wedstrijden. Waarom zou je jezelf dan alsnog aanmelden als lid van onze vereniging?

Een voordeel van lid worden is dat het startgeld ongeveer 2 euro per proef goedkoper is. Daarnaast bieden wij ook leuke clinics aan. Op de planning voor 2019 staan oa een alternatieve schriktraining en een western vs dressuur clinic. Een ander voordeel is dat wij in het indoor seizoen maandelijks een wedstrijd organiseren op de laatste zaterdag van de maand. Hierdoor kun je regelmatig starten.

Ben je geïnteresseerd in het lid worden van onze vereniging?

Kom dan gerust eens langs op één van de wedstrijddagen of neem voor meer informatie contact op met een van de leden van het bestuur.

Om lid te worden vul je het inschrijfformulier in. Bij het ondertekenen ga je akkoord met de voorwaarden. Deze staan beschreven op de tweede pagina van het inschrijfformulier. Je download je inschrijfformulier hier.
Het ingevulde formulier kun je mailen naar Ledenadministratie.

Het aanvragen van een startpas dien je zelf doen via MijnKNHS.nl.

Om het lidmaatschap op te zeggen, stuur je vóór 1 november van het lidmaatschapsjaar een afmeldbrief naar de ledenadministratie. Dit kan via het bovenstaande emailadres.

Agradi.nl Webshop